10 февр. 2007 г., 10:41

Аз съм... 

  Поэзия
698 0 4
Ето, аз съм тук сама
и се чувствам някак странно -
непокорна, мила,
безкрайно светла,
черно дива, изящна,
нежна, тъжна и добра...

Ето, аз съм във детето,
във просяка, във птицата,
в дъжда... във Слънцето,
в сълзите, във полето, в убиеца,
във стареца, умиращ в самота...

Ето, аз съм полет, вдъхновение,
аз съм истина, и път, и светлина,
аз съм светлата звезда-вечерница
и святата икона на жена...

Ето, аз съм тук сама
и някак странни са нещата...
:-)

© Ния Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??