29 июн. 2013 г., 16:15

Аз съм до стената 

  Поэзия » Гражданская
325 1 0

Аз съм изправен до стената...

И пак не виждам накъде!

Ще се отвори ли под нас Земята,

отново да ни прибере?!

 

За мен това е непонятно,

умираме за пуста власт

и все се лъжиме стократно -

но баламите не са с нас!

 

И никой никому не вярва!

Отровени сме от лъжи!

Не щеме вашата попара!

Прегръдката ви ни души!

 

 

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??