Jun 29, 2013, 4:15 PM

Аз съм до стената 

  Poetry » Civilian
324 1 0

Аз съм изправен до стената...

И пак не виждам накъде!

Ще се отвори ли под нас Земята,

отново да ни прибере?!

 

За мен това е непонятно,

умираме за пуста власт

и все се лъжиме стократно -

но баламите не са с нас!

 

И никой никому не вярва!

Отровени сме от лъжи!

Не щеме вашата попара!

Прегръдката ви ни души!

 

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??