Аз съм изправен до стената...
И пак не виждам накъде!
Ще се отвори ли под нас Земята,
отново да ни прибере?!
За мен това е непонятно,
умираме за пуста власт
и все се лъжиме стократно -
но баламите не са с нас!
И никой никому не вярва!
Отровени сме от лъжи!
Не щеме вашата попара!
Прегръдката ви ни души!
© Христо Славов Всички права запазени