25 февр. 2006 г., 00:01

Аз съм Ева 

  Поэзия
613 0 0

В очите ти падам.
Сякаш камък на шията
ми тежи и надолу тегли.
Няма да ме удавиш
нито в тъжния стих,
нито в мислите си оплетени.
Знам, че мене си чакал.
Цял живот си ме търсил
в съня си.
Аз съм Ева. Но ябълката
ти ще трябва да я откъснеш.


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??