Зъбите ти - страстни мрежи
Толкоз здрави и добри
Децата ни са нашите копнежи
Че ще раснат в бъднини
Очите ти - дупки за надежда
Но ти ме подминаваш днес
И остави ме да се оглеждам
В вселената без интерес
Нослето ти е като водопад
Тече кат божий благодат
Ти за мен си целия ми свят
И направи ме от млад богат
Душата ти, любима, е помело
Защото е екзотика и дъжд
Днеска аз ще бъде много смел
И ще ти кажа аз съм твоя мъж
© Йотор Амер Все права защищены