28.10.2022 г., 21:27 ч.

Аз съм твоят мъж 

  Поезия » Еротична
654 0 1

Зъбите ти - страстни мрежи

Толкоз здрави и добри

Децата ни са нашите копнежи

Че ще раснат в бъднини 

 

Очите ти - дупки за надежда

Но ти ме подминаваш днес

И остави ме да се оглеждам

В вселената без интерес

 

Нослето ти е като водопад

Тече кат божий благодат

Ти за мен си целия ми свят

И направи ме от млад богат

 

Душата ти, любима, е помело

Защото е екзотика и дъжд

Днеска аз ще бъде много смел

И ще ти кажа аз съм твоя мъж

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??