27 сент. 2006 г., 02:10

Аз съм твоята сянка 

  Поэзия
939 0 4
Аз Съм Твоята Сянка

Когато си жадна
от моите шепи ще пиеш
Когато вятъра разрошва
косите ти
моите пръсти прокарваш
през тях

Когато заспиваш
моите длани те топлят
И когато се смееш

Когато в очите ти има сълзи
моите страни са солени
И когато те няма

Когато целуваш
моите устни усещаш
И когато ме няма

Стъпките и тях аз оставих

Аз ще съм твоята сянка до теб




© Борис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??