27.09.2006 г., 2:10 ч.

Аз съм твоята сянка 

  Поезия
930 0 4
Аз Съм Твоята Сянка

Когато си жадна
от моите шепи ще пиеш
Когато вятъра разрошва
косите ти
моите пръсти прокарваш
през тях

Когато заспиваш
моите длани те топлят
И когато се смееш

Когато в очите ти има сълзи
моите страни са солени
И когато те няма

Когато целуваш
моите устни усещаш
И когато ме няма

Стъпките и тях аз оставих

Аз ще съм твоята сянка до теб




© Борис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??