29 июл. 2013 г., 23:28

Аз те намерих! 

  Поэзия
1377 0 7

Аз те намерих,

щом ме докосна с ръцете си!

Нежност и сила

внесе у мен с пролетта!

Силно треперих,

щом ме допусна в сърцето си.

Мъжка закрила

с ласка усетих в нощта!

 

Аз те обикнах,

щом ме погледна във утрото!

Щом ме целуна,

дар ми дари, красота.

Смирена притихнах,

вярваща вече във бъдното. 

С най-нежната струна

събуди у мен любовта...

© Дарина Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??