Аз те намерих,
щом ме докосна с ръцете си!
Нежност и сила
внесе у мен с пролетта!
Силно треперих,
щом ме допусна в сърцето си.
Мъжка закрила
с ласка усетих в нощта!
Аз те обикнах,
щом ме погледна във утрото!
Щом ме целуна,
дар ми дари, красота.
Смирена притихнах,
вярваща вече във бъдното.
С най-нежната струна
събуди у мен любовта...
© Дарина Шопова All rights reserved.
щом ме допусна в сърцето си."- искрено и силно! Браво!