17 авг. 2011 г., 12:40

Аз знам 

  Поэзия
576 0 6

 

 

Аз знам, ти все така ще си останеш -

една мечта и сън с перо от ангел,

останало във моето съзнание,

което тихо гали мойте рани...

Аз шепота дочувам от крилете,

с които си отиде и изчезна,

ала след теб остана лунно цвете

и то ме топли в тази нощна бездна...

Със теб заспивам... и със теб се будя

и ангелски крила сънувам в мрака.

Аз спомена не мога да прокудя,

защото знам - ти някъде ме чакаш...

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??