31 июл. 2018 г., 13:44

Азбучна молитва 

  Поэзия » Акростихи, Другая
998 0 2

А над небето лъч светлина,

Надвисва в мрака.

Над високи планини и равнини,

Алената светлина блести.

 

Стихва злото и се 

Примирява, и любовта в

Ада надделява.

Стихва и омразата сега,

Отстъпва ред на добрина.

Високо в небесата

Ангел бди, и ни пази

от всичките злини.

© Ina Spasova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??