13 окт. 2009 г., 21:34

*** 

  Поэзия » Любовная
570 0 1

Всяка вечер идваш във съня ми

и галиш нежно моите коси,

искрицата, която в мен запали,

сърцето ми докрай ще изгори.

 

Да беше ангел, слезнал от небето,

не би ме тъй изцяло запленил.

Тъй земен си, а ласкав, всеотдаен,

единствен мой

приятел

и любим...

© Мария Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??