13.10.2009 г., 21:34 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
518 0 1

Всяка вечер идваш във съня ми

и галиш нежно моите коси,

искрицата, която в мен запали,

сърцето ми докрай ще изгори.

 

Да беше ангел, слезнал от небето,

не би ме тъй изцяло запленил.

Тъй земен си, а ласкав, всеотдаен,

единствен мой

приятел

и любим...

© Мария Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??