Не са ми нужни звездите,
дворци, коли и приеми.
Богатството си отчитам
по това, което е в мене.
Не страдам от болни амбиции.
Не искам да притежавам
неща, които обвързват
и приземяват.
Връзката с тази планета
са хора, на които да давам
от себе си всичко без мярка -
без страх, че разпиляват.
© Благодат Все права защищены