Jul 22, 2010, 10:10 PM

* * * 

  Poetry
355 0 0

 

Не са ми нужни звездите,

дворци, коли и приеми.

Богатството си отчитам

по това, което е в мене.

 

Не страдам от болни амбиции.

Не искам да притежавам

неща, които обвързват

и приземяват.

 

Връзката с тази планета

са хора, на които да давам

от себе си всичко без мярка -

без страх, че разпиляват.

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??