14 апр. 2012 г., 20:47

* * * 

  Поэзия
386 0 0

Кой или коя си ти?

Как препускаш в мен?

Кога съм те поканила

и дали нужда съм имала?

Мен на две не би пречупила...

В мен да гледа може всеки...

стига себе си да е запазил...

Вярата си да не погазва...

и с болки да се наказва.

Болката е онази илюзия,

която всеки страх в нас извиква...

пронизва  леко, но трайно...

Отваряш очите и няма я!

Слънцето нежно те гали...

Настръхва в гърдите усещане...

тръпчиво и нежно те пали,

а после разгаря пожар...

Не е нужно масло да наливате...

Само от виното смело разливайте...

Всяка капка усещам и тръпна...

всеки миг преживявам сега*...

© Таня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??