31 янв. 2010 г., 11:19

* * * 

  Поэзия » Другая
480 0 1

Фантазия ли е, когато

изписваш с пръсти виолата?

Реалност може ли да бъде

като изплиташ с косата ми сал

да преплуваме тишината?

Доколко е истина шепотът,

влял се в дъха ми до прималяване?

Когато се впиваш с нокти,

ехото дали ще усети?

 

 

Топло е, когато се събудя.

Стига ми, че те е имало.

© Долорес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??