Jan 31, 2010, 11:19 AM

* * * 

  Poetry » Other
482 0 1

Фантазия ли е, когато

изписваш с пръсти виолата?

Реалност може ли да бъде

като изплиташ с косата ми сал

да преплуваме тишината?

Доколко е истина шепотът,

влял се в дъха ми до прималяване?

Когато се впиваш с нокти,

ехото дали ще усети?

 

 

Топло е, когато се събудя.

Стига ми, че те е имало.

© Долорес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??