Фантазия ли е, когато
изписваш с пръсти виолата?
Реалност може ли да бъде
като изплиташ с косата ми сал
да преплуваме тишината?
Доколко е истина шепотът,
влял се в дъха ми до прималяване?
Когато се впиваш с нокти,
ехото дали ще усети?
Топло е, когато се събудя.
Стига ми, че те е имало.
© Долорес Всички права запазени