10 мар. 2011 г., 12:57

Баба и внучка 

  Поэзия » Для детей
3430 1 11

БАБА И ВНУЧКА

 

Сгушили се на дивана,

прегърнати и засмяни -

добрата ù баба Ана

и внучката малка Ани.

 

Приказки баба разказва,

от книжката пъстра чете.

Картинки Ани показва,

послушното, мило дете.

 

Кога ли и Ани ще може

приказки сама да чете?

Сигурно ще се наложи

да слуша, за да порасте.

 

 

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??