4 апр. 2018 г., 14:49  

Бабино 

  Поэзия » Юмористическая
479 1 9

                 Ох, на баба, сладкото дете,

                 май заслабнало си, виждам.

                 Баба питка ще ти опече,

                 ще ти сипне кисело млекце.

 

                 Ох, на баба, мило сърчице,

                 май си бузките стопѝло.

                 Баба мръвка ще ти изпече,

                 ще ти сготви цялото прасе.

 

                Ох, на баба, златната душица,

                нек' коремчето да ти растé.

                Баба ще играе ръченица,

                само, мило, ти да си добре.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??