4.04.2018 г., 14:49 ч.  

Бабино 

  Поезия » Хумористична
478 1 9

                 Ох, на баба, сладкото дете,

                 май заслабнало си, виждам.

                 Баба питка ще ти опече,

                 ще ти сипне кисело млекце.

 

                 Ох, на баба, мило сърчице,

                 май си бузките стопѝло.

                 Баба мръвка ще ти изпече,

                 ще ти сготви цялото прасе.

 

                Ох, на баба, златната душица,

                нек' коремчето да ти растé.

                Баба ще играе ръченица,

                само, мило, ти да си добре.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??