25 мая 2018 г., 23:03

Бал 

  Поэзия
1022 4 16

Бал! Опиянение! Мечти!

10-11-12- всички в хор броим!

Всички мислим, че вече летим!

Всички до прегракване крещим!

Събуждаме се с махмурлук...

Животът "свободен" започва от тук!

Някой чука на вратата...

А! Това била съдбата!

Разкошна, прекрасна жена,

с примамлива усмивка на уста.

С цял кош обещания!

Тръгвам! Без увещания!

А, тя ме вдига в звездното небе

и пита: страх ли те е?

Пуска ме по най-страшната пързалка!

Не се замислям дали съм жалка!

Искам да остана цяла!

Пристигам долу прималяла...

А, вещицата горе от смях се залива!

"Това е животът! Дано си щастлива!"

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Накъде вървиш, човеко? »

17 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??