Бал! Опиянение! Мечти!
10-11-12- всички в хор броим!
Всички мислим, че вече летим!
Всички до прегракване крещим!
Събуждаме се с махмурлук...
Животът "свободен" започва от тук!
Някой чука на вратата...
А! Това била съдбата!
Разкошна, прекрасна жена,
с примамлива усмивка на уста.
С цял кош обещания!
Тръгвам! Без увещания!
А, тя ме вдига в звездното небе
и пита: страх ли те е?
Пуска ме по най-страшната пързалка!
Не се замислям дали съм жалка!
Искам да остана цяла!
Пристигам долу прималяла...
А, вещицата горе от смях се залива!
"Това е животът! Дано си щастлива!"
© Маргарита Ангелова Всички права запазени