26 янв. 2024 г., 08:07

Балерина 

  Поэзия » Другая
112 0 0

Тази вечер беше премиерата.

И душата свиреше вибрато.

Бе в началото на кариерата.

Завистта и беше непозната.

 

Подариха ѝ пантофки нови.

За костюма бяха те перфектни.

И танцува c тяx, ала в окови.

Не, че бяха c нещо те дефектни.

 

Дълго раните си тя лекува.

Късно посъветва я позната:

с ново никога не ce танцува

на балета според правилата.

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??