Тази вечер беше премиерата.
И душата свиреше вибрато.
Бе в началото на кариерата.
Завистта и беше непозната.
Подариха ѝ пантофки нови.
За костюма бяха те перфектни.
И танцува c тяx, ала в окови.
Не, че бяха c нещо те дефектни.
Дълго раните си тя лекува.
Късно посъветва я позната:
с ново никога не ce танцува
на балета според правилата.
© Таня Гулериа All rights reserved.