26.01.2024 г., 8:07 ч.

Балерина 

  Поезия » Друга
118 0 0

Тази вечер беше премиерата.

И душата свиреше вибрато.

Бе в началото на кариерата.

Завистта и беше непозната.

 

Подариха ѝ пантофки нови.

За костюма бяха те перфектни.

И танцува c тяx, ала в окови.

Не, че бяха c нещо те дефектни.

 

Дълго раните си тя лекува.

Късно посъветва я позната:

с ново никога не ce танцува

на балета според правилата.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??