Ревнуваш ме от вятъра,
затова, че играе си с косите ми.
Ревнуваш ме от слънцето,
затова, че гали ме с лъчите си.
Банална, ще кажете, е темата,
и всеки изпитал е това.
Но като се замислим,
прави ли това банална и обичта?
Различна е Любовта при всички,
очевидно е това,
но как различна е
като винаги има и радост и тъга?
Настроението и е на моменти.
Ний на любовта сме клиенти.
От менюто и поръчва всеки
и така ще е до веки.
© Пламена Добрева Все права защищены
"Клиенти" си звучи достатъчно актуално. Консуматорско поколение. На четиринайсет речника е недостатъчен.