13 февр. 2008 г., 12:43

Банално 

  Поэзия » Любовная
604 0 1
И слънцето сутрин ме събужда,
виждам твоето лице
и то вдъхва ми светлата надежда,
щастие за моето сърце.

Сладък глас шепти в моето ухо,
усмивка светла като на дете изгрява,
дялаш радост с твоето длето
и с нотите на любовта моята душа запява...

© Снежана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??