Feb 13, 2008, 12:43 PM

Банално 

  Poetry » Love
606 0 1
И слънцето сутрин ме събужда,
виждам твоето лице
и то вдъхва ми светлата надежда,
щастие за моето сърце.

Сладък глас шепти в моето ухо,
усмивка светла като на дете изгрява,
дялаш радост с твоето длето
и с нотите на любовта моята душа запява...

© Снежана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??