18 окт. 2018 г., 01:37

Бар "Bottle" 

  Поэзия » Любовная
435 6 4

То, видя се. Ще се 

напия. 

Имам хиляда причини. 

Ще се сбия после по мъжки. 

Ей така, за адреналина. 

Ще закачам все чужди жени. 

Да им видя мъжете, дали струват. 

Една поне да 

склони. 

Цял месец ще се 

надувам. 

Айде пък да не ми 

скачате.

Аз наклона на либѝдото си го знам. 

По-наглото всъщност обаче е, 

че изобщо не ме е срам. 

Няма даже да 

обяснявам. 

Мечтите ми само във стихове са. 

Скромен поет уж ме познавате, 

но пороците ми ви 

слисват! 

То, видя се. Ще се 

напия. 

От това, че ужасно ми липсваш. 

Моногамен съм знаеш, до шия. 

Затова само ще го 

напиша.... 

 

Danny Diester

28.06.2018

Bar "Bottle"

Toronto. Ontario. Ca. 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??