7 сент. 2012 г., 14:17

Бард 

  Поэзия » Другая
548 0 0

 

В тиха вечер, щом луната изгрее,

възторжен и влюбен бардът запее,

звън на китара нощта оглася

и на поета нежно приглася.

 

Пей, барде, пей песен за душата,

нека тази песен прогони тъгата.

 

Приятели днес се отново събраха

и след прегръдки дружно запяха.

Сред звън на китари звъннаха чаши,

защото такива са срещите наши.

 

Пей, барде, пей песен за душата,

днес тази песен прогони тъгата.

 

С песните възславят днес любовта

поетите  с китари от цялата страна.

А щом си тръгнем по родните места,

с нас ще бъде магията на песента.

 

Пей, барде, пей песен за душата,

с любов са ни пълни вече сърцата!

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??