8 февр. 2011 г., 00:55

Бавно издишвам снопове болка... 

  Поэзия
536 0 7

Като птица в леда на живота,

теглото на смисъла носеща,

аз пристигнах тук - гола и боса -

замръзнала в тихите облаци.

 

Като риба на сухо в пустинята

бавно издишвам снопове болка.

Нараненото его немирно е,

щом погазено е със самотност.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??