Feb 8, 2011, 12:55 AM

Бавно издишвам снопове болка... 

  Poetry
542 0 7

Като птица в леда на живота,

теглото на смисъла носеща,

аз пристигнах тук - гола и боса -

замръзнала в тихите облаци.

 

Като риба на сухо в пустинята

бавно издишвам снопове болка.

Нараненото его немирно е,

щом погазено е със самотност.

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??