30 окт. 2007 г., 20:52

Because of you 

  Поэзия » Любовная
1108 0 3
Ще лягам, ще падам,
през ада ще минавам.
Душата ще продавам
и от сън ще се лишавам.
Но си го признавам -
без теб се задушавам.
За тебе ще се взирам
и всички други ще презирам.

© Стефи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??