Oct 30, 2007, 8:52 PM

Because of you 

  Poetry » Love
1104 0 3
Ще лягам, ще падам,
през ада ще минавам.
Душата ще продавам
и от сън ще се лишавам.
Но си го признавам -
без теб се задушавам.
За тебе ще се взирам
и всички други ще презирам.

© Стефи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??