30.10.2007 г., 20:52 ч.

Because of you 

  Поезия » Любовна
1083 0 3
Ще лягам, ще падам,
през ада ще минавам.
Душата ще продавам
и от сън ще се лишавам.
Но си го признавам -
без теб се задушавам.
За тебе ще се взирам
и всички други ще презирам.

© Стефи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??