26 мар. 2010 г., 21:17

* * * 

  Поэзия
406 0 1

Остров

 

На остров самотен съм сега
и гледам как слънцето красиво залязва!
Изпълва моята душа с мечти
и вдъхновява ме за идващите дни!


Слънцето потъва...
споменът в мен остава...
облаците се движат...
и приказно небето изписват...


Вече слънцето се скрива,

лъчите - избледняват, губят се...
Времето минава,
покрай мен щастливо става...
Утрешният ден - ще е великолепен!

© МеДенКа---еЛз Литъл---ф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??