9 июл. 2014 г., 00:13

Бедност 

  Поэзия » Философская
459 0 1

С кредит усмивката си подновили

В камината си, книгите са изгорили!

Това е времето на техният разкош

Държат в ръцете си букет и нож!

 

Без труд живота си, са улеснили!

Децата си със забрава заслепили!

Време е да изпаднат в транс.

Молитвите за тях са шанс!

 

Попаднали в невежество коварно

Сетивата им диктуват вярно!

Масивно ли е това поведение?

Кой към бедните има отношение!?

© Мария Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??