31 июл. 2010 г., 15:38

Белег 

  Поэзия
419 0 0


Б е л е г 


Белязана  от твоята ръка 

вървя  по тъмни улици 

сред вълчи стада  


Останала  сама  с белег

от  твоята ръка 

вървя с гордо вдигната глава 


Разкъсана душа 

обречена

на самота  носеща 

гордо 

Белег  от любовта 

А.Б.

 


 

© Аморе Бебе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??