7 окт. 2012 г., 11:56

Белези 

  Поэзия » Любовная
1032 1 29

Най ме мъчи сивата мъгла -

сякаш на сърцето ми поляга.

И вали у мен, вали тъга.

Спомени ту идват, ту ми бягат.

 

Ти си някъде, навярно сам -

все така те виждам във съня си.

Сънища - за болката балсам.

Всичко в тях по-лесно се понася.

 

Искам да се плисне зноен дъжд -

тази моя обич да удави.

После - нито дявол, нито мъж

белези у мен да не остави.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??