22 мая 2013 г., 09:07

Бели лодки 

  Поэзия » Философская
621 0 1

В морето на живота - вечно неспокойно,

мислите се давят и реват.

Бели лодки все ги следват неуморно,

в небето очертават звезден кръстопът.

По който само вятърът копнежи гони,

в сънищата си да слее небето и брегът,

така, както в романтиката се кълнат безумните - поети,

открили в самотата истината за светът.

 

 

 

 

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??