May 22, 2013, 9:07 AM

Бели лодки 

  Poetry » Phylosophy
613 0 1

В морето на живота - вечно неспокойно,

мислите се давят и реват.

Бели лодки все ги следват неуморно,

в небето очертават звезден кръстопът.

По който само вятърът копнежи гони,

в сънищата си да слее небето и брегът,

така, както в романтиката се кълнат безумните - поети,

открили в самотата истината за светът.

 

 

 

 

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??