11 мар. 2019 г., 01:08

Берсерк 

  Поэзия » Оды и поэмы
550 0 0

 

Избран е на полето бойно сам,

мъченик е той за Одиновия храм,

и през призмата на своя блян,

отеква яростният рог на свободата.

И всеки удар,

всяка рана

биват възнесение към Валхала.

И не за слава бие се срещу света,

а за честта,

с която майката родина го е кърмила.

За туй дори без броня,

душата безтегловна

разпъва черните криле,

в последен миг на полет,

душата си на небесата

той ще предаде.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??