11.03.2019 г., 1:08 ч.

Берсерк 

  Поезия » Оди и поеми
539 0 0

 

Избран е на полето бойно сам,

мъченик е той за Одиновия храм,

и през призмата на своя блян,

отеква яростният рог на свободата.

И всеки удар,

всяка рана

биват възнесение към Валхала.

И не за слава бие се срещу света,

а за честта,

с която майката родина го е кърмила.

За туй дори без броня,

душата безтегловна

разпъва черните криле,

в последен миг на полет,

душата си на небесата

той ще предаде.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??