8 дек. 2008 г., 00:07

Беше късна есен... 

  Поэзия
681 0 1

Посветено на К., която реши, че приятелството е безсмислена борба!

 

 

Беше късна есен, но не падаха листа.

Беше мъртво време и имаше разбити сърца.

Трябваше да очаквам този пречупен ден,

стояща безмълвно като прострелян елен.

 

Беше късна есен, нямаше и мъгла.

Беше някак тъмно и в моята душа.

Не трябваше да посявам тези семена

от несъществували никога времена.

© Цвети Векова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??