20 нояб. 2016 г., 17:25

Бесове 

  Поэзия
400 1 0

Бесове във душата ми стръвно нахлуват
и вилнеят, раздират я, разпарчатосват.
Във кръвта ми отровно, ехидно бушуват
и сърцето ми с белези злобно дамгосват.

 

И е черно, злокобно и плашещо в мислите,
и да дишам, обичам, и искам- не смея.
Бесове, бесове, бесовете-насилници,
вярата ми убиха и....... не живея.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??