20 нояб. 2008 г., 20:46

***(без) 

  Поэзия
567 0 14

 

отбрули се прошарен лист
отнякъде
в някакво подобие на мен
по лицето
по жилките по вените
се промъкна тихо-то
и в без-звук  ме обви

без сезони съм
без

не ми звъни! не.

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??